food

Hoe verkoop je een verkoopautomaat?

automaat

Ook de ondernemingszin en visie voor dit product.”

En dit is wat de marketing man vervolgens zegt:

“Vaak verward met kolonie automaten. De eerste frisdrankautomaat die weinig mensen kennen zijn ‘waterautomaten’. We hebben het over waterautomaten. Je vult de machine gewoon met water. Je vraagt een minimumloon arbeider hoe lang hij de planten water moet geven. Hij zal zeggen dat hij de planten minimaal 10 minuten water moet geven. Wij zeggen dat je water aan de bomen geeft en dat je elk uur het water in de automaat ververst.”

En bijna achtduizend mensen hadden het bericht geliked en het bericht was op Facebook meer dan 300 keer gedeeld, voornamelijk door Tea Party-leden. Het bericht werd ook meer dan 1000 keer geretweet. Het bericht kwam ook voor in een artikel van een publicatie van de Energy Pioneer Hotline, het Energy Pioneer Network.

In het artikel beweert de verkoper dat als een arbeider slechts 5 dollar per uur betaald krijgt, en een voltijdse werknemer slechts 11 dollar per uur, een automaat verplicht zou moeten worden gesteld. Dit soort subsidie is logisch – als bedrijven werknemers moeten betalen voor minder dan 15,26 minuten en er geen stimulansen zijn voor bedrijven om de laagste hoeveelheid tijd te gebruiken, dan is minder dan 15,26 minuten een behoorlijk goede deal.

Dit is een goed geval om te benadrukken waar kassasystemen voor zijn, want elke vrije markt die een half uur werk verricht, zou snel beseffen dat er vele manieren zijn om goederen tegen elke prijs te leveren. Alleen wanneer er zowel een gebrek aan stimulansen als een gebrek aan marktdruk is om meer te betalen (waar ik zo op kom), zijn vraag en aanbod niet op elkaar afgestemd.

Tegeneconomie

Een van de problemen van de verkoper is dat hij wil weten wanneer hij precies voedsel uit de automaat moet halen, want volgens hem duurt water 30 seconden en koffie 10 seconden. In de blogbijdrage van Energy Pioneer wordt het Fukushima Decommissioning 2013 Museum in Japan aangehaald, dat de meltdown van de kerncentrale van Fukushima liet zien. In dit museum toonden ze stukken van 18 voet van de splijtstofstaven voor en na de inbedrijfstelling van de reactoren werden overspoeld nadat de aardbeving en tsunami van 2011 de reactoren hadden doen smelten. Dit is interessant omdat het in tegenspraak is met Energy Pioneer’s model, maar Energy Pioneer’s blog post werd toch bevestigd door het Cato Institute’s Daily Signal en het vermeldt dat het radioactief materiaal nog steeds opgeslagen is in de reactor.

Het behoeft geen betoog dat kassasystemen veel problemen opleveren wanneer zij worden gebruikt om kernafval op te slaan. Toch schijnen de verkopers te denken dat het systeem financieel veiliger is als zij deze problemen negeren en gewoon verpakte goederen verzenden. Laten we eerst eens kijken naar de contra-economie.

Bescherming van onze vice-president

Dit is het einde van een paragraaf over hoe een verkoopautomaat te verkopen, maar de toezichthouders van Energy Pioneer zouden samen met hun supervisors meer van het artikel moeten lezen. Het artikel gaat over een arbeider die na 10 uur werken $11 per uur krijgt, maar momenteel ongeveer $12 per uur krijgt voor amper 6 uur werk veroorzaakt door extra kosten (managers) of extra klachten, of een budgettekort veroorzaakt door onderbezetting. Het artikel doet verder een oproep aan lagere overheidspersoneel om de handen uit de mouwen te steken om lagere lonen te betalen en loze beloften van bedrijven als Energy Pioneer te ontmoedigen.

Het heeft duidelijk geen zin om de verkoopautomatenbedrijven aan te klagen voor de verkoop van deze automaten. Wat zijn de kosten van de verzorging van de werknemer die u ziet voordat u een verkoopautomaat koopt? In tegenstelling tot al het andere waarvoor ze de automaten verkopen, zijn de kosten van de zorg voor de werknemer in de verkoopautomaat niet aftrekbaar. Ik ben het eens met het Cato-artikel dat dit geen goede zaak is voor de belastingbetaler.

Dus wat zijn de subsidievrije alternatieven? Laten we het bij de vrienden weghalen en het op eBay veilen en zien wat we kunnen vinden. Misschien kunnen we een machine vinden die de naam van de eigenaar draagt, de naam van het verkoopbedrijf, en die minstens 24 uur water, minstens 12 uur koffie, en minstens 10 uur ijs bewaart zonder enige stimulans of druk om extra werk te verrichten.

Onze eerste verkoper

We hebben een prima leverancier om een test mee te doen. Het bedrijf is Acculapos International, een kleine, bekende fabrikant van een verscheidenheid aan producten voor de voedingsindustrie. Hun verkoopautomaten site is www.acculapos.club

Zij hebben hun bestaande “$5.000 ¼ uur plus $50 per dag” claims uitgebreid met de mogelijkheid om een goede claim in te dienen voor een willekeurig aantal items in een van hun de meer dan 320 producten die ketchup, mayonaise, azijn, boter, mosterd, soep, gegrilde biefstuk, karbonades, frisdranken, augurken, rode wijn, koffie, bubble tea, enz. Hun website heeft alle details over wat ze verkopen en hoe te bestellen.

Lees meer:

Snackautomaat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.