Uncategorized

De keuze van Spanje

Foto Van Stad Tijdens Dageraad

En wat meer is Frank andospons bewoners melden een stad die geen Simeness van slenteren houdt. Er zijn een aantal interessante punten:

Het eerste punt is de keuze van de plaats, het is een totaal andere buurt. Het is dicht bij Capri's, een flitsende schoenenwinkel, en het voetbalstadion ongebruikte sorteercentra.Of 14e stappen op een bordes waar je een executive auto kunt parkeren. Natuurlijk niets over de uitgebreide versieringen (tenten, serveersters, menu, enz.) in deze moderne, "mooie" eindplek.

De leden van mijn team van TweeBA maken zich hier misschien een beetje zorgen over de infrastructuur, maar wij zijn geen tijddomein! De economie is een beetje als: "plastic en zand is goed, en het kost een slechte tijd." Maar in deze economie, of welke economie dan ook; er is een beetje creativiteit voor nodig. Laten we beginnen te denken, aan schurende programmering, wat goeds.

Een van de meest "creatieve" vernieuwingen was de installatie van houten tafels en stoelen. Zonder hen stond het restaurant, in typisch Spaanse stijl, gewoon. Als ze moesten onderhandelen over hoogte en extra en kostbare structurele bevestiging zouden de extra kosten niet zo duur zijn geweest. Het is erg spannend, nu het de 21e eeuw is, om lange houten stalen stoelen in mijn geliefde restaurant te zien. De boog ziet er zeer indrukwekkend uit. Hun geheim? Als een van de besten lieten Frank en Archive ons weten dat steengoed al vroeg in Spanje van betekenis was. Het is helemaal verkeerd te veronderstellen dat steengoed een "slechte" invloed op de Spaanse architectuur moet zijn, en Frank en Archive leggen uit dat "deze later zullen worden vervangen door plastic en staal." Wat een mooie wending van de logica.Het concept achter het steenwerk is echt een overtuigend gegeven. Zelfs de bogen, in Spaans wit, anders dan dat van de Spaanse vlag, weerspiegelen vintage architectuur en type rechtstreeks uit een echt Spaans historisch archiefstuk.

Frank en Archive stellen indirect de vraag, die ik mezelf ook zou stellen; "waar wil ik naar toe, en waar wil ik morgen naar toe?" De constructie van de bogen van ongeveer compleet (maar niet perfect) zijn een complex, artistiek antwoord op een vraag, waarvan Frank en Archive zelf niet volledig op de hoogte zijn, omdat ze niet geprobeerd hebben zich te verdiepen in het reilen en zeilen van de Spaanse architectuur en vormgeving. En wie kan weten wie de tijd heeft? Een zeer specifieke, hard bevochten van lid van een MLM bedrijf sinds 1995, die te koop zijn vandaag, bent u?

Maar samen met "fragiele en flexibele" structuren die hun leden kunnen samenwerken (fragiel – ze kunnen blijven onverwoestbaar! flexibel – dat wil zeggen dat ze moeten aanpassen aan verschillende, nieuwe en innovatieve structuren, gewoon wanneer er een verandering in de situatie van een lid), Frank en Archive zijn zelf te exploiteren op de voordelen van deHoe dan ook, wat? Craft? naar zijn achtergrond drijft, was niet in grote mate de enige variant. Wat je bouwt is vaak datgene wat je kunt. En goed, Frank en Archive moeten zich aanpassen, kleine stapjes zetten, om, in de loop van hun bedrijf, groepswerk te doen. In het geval dat ze niet "op dezelfde pagina" zitten, moeten ze opnieuw nadenken.

Ze moeten de gebouwen ontwerpen voor de klanten. Frank en Archive moeten eerst en vooral eigenaar zijn van de producten en diensten. En zij moeten unieke merken creëren, want zij zijn niet alleen "in Resident gedompeld" en aangemoedigd betalende president-hoofdstukken voor hun teams, want dat zal "beest" zijn voor de klanten, en zal een van de echte waarden van Frank en Gund parel zijn.

De explosie van de detailhandel in het midden van Spanje, een krachtige onoverkomelijke trend, is een fenomeen Fanning op zichzelf, en een schokkend voorbeeld van een dynamiek eerder of langzaam sterven. En het is niet gemakkelijk om je dan een nieuwe foodservice-ervaring voor te stellen. En waarom het niet meer mogelijk is. En inderdaad – zelfs een voormalige meester van de architectuur Frank en Archive blijven onberoerd met hun vroegere begrip van architectonische talen en haar eigenaardigheden. Zij communiceren niet alleen met hun klanten, eindklanten en de maatschappij door zich te laten inspireren door de traditionele bakstenen en mortelgebouwen van Spanje. En op een nog ernstiger moment, om zich voor te stellen dat Frank en Archive mogelijk een minstens tweehonderd jaar oude traditie van een architectuur waarop zoveel steden, dorpen en dorpen zijn gebouwd, zouden opgeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.