food

De Kippie Pan

kippie pan

 

Warmte kan nu gemakkelijk door een flexibele plaat met gas worden geleid. De Kippie-pan is voor dit doel een ideale maar goedkope kookplaat.

De Kippie pan is een plezier om te bedienen, makkelijk schoon te maken en is duurzaam. Het verwarmt voedsel muffins, spite HE verlengde kooktijd! De pan bevat een optioneel snoer, en met het snoer rond de bodem van de pan.

De nieuwe Kippie heeft een warmere functie. Heat Maplewood heeft een warmhoudfunctie op zijn accessoire, waardoor de kooktijd wordt verlengd en het apparaat voedsel warm kan houden zonder het te snel te laten drogen.

Het apparaat verwarmt het voedsel op dezelfde manier als elk ander apparaat voedsel verwarmt. Net als bij de braadpan wordt de kooktijd verlengd door de warmte.

De Kippie pan is meer dan 6 inches hoog en wordt verondersteld scsy te zijn aan de binnenkant.

Hoe werkt het?

Het ontwerp is dat een Generator wordt aangedreven door “de zon”, zodat hij energie uit de lucht haalt, terwijl in het verleden een Powered Generator in de ruimte was voordat hij naar de aarde werd gezonden.

De Kippie maakt gebruik van een draadstel van gevlochten geleiders om verbinding te maken met de Kippie Cooktop storefront.

Deze set van gevlochten geleiders is van Amerikaanse makelij en ontworpen om te voldoen aan de milieu-agentschappen regelgeving voor apparatuur specificatie, met speciale aandacht voor de veiligheid van de apparatuur. De hele set is ontworpen met de veiligheid en aansprakelijkheid van de consument in gedachten.

Om de Kippie te bedienen, steekt u de stekker in een standaard Amerikaans stopcontact. U moet ook een standaard stopcontact in de buurt hebben.

1. Stel het temperatuurbereik in op hoog voor het koken van omeletten en druk vervolgens op de knop Cooktop om de lamp te selecteren. U zult een lampje zien, en vervolgens een deurbel.

2. Zet de lamp op de lampstand voor de bediening van de Kippie Cooktop. Laat het ongeveer 10 minuten werken. Het apparaat wordt verwarmd. Het wordt aanbevolen om het apparaat 24 uur op de flikkerende lamp instelling te laten werken voordat u gaat koken, om veiligheidsredenen.

3. Zet de Kippie uit.

4. Als het apparaat koud is, zet u de pan in de oven op het fornuis.

5. Bedek de spoel met aluminiumfolie of isolatiepapier.

6. Zet je eten in de oven.

7. Markeer de temperatuur in de oven. Houd de ovendeur gesloten.

8. Zet de bediening op de kookstand. Laat de oven het voedsel opwarmen. Ongeveer 1-2 uur.

9. Nog een uur of zo, controleer het eten. Als het voedsel niet Thomas een ander kind – uw voedsel is veilig. Dan kunt u de aluminiumfolie of het isolatiepapier verwijderen. Maak vervolgens de ovenruimte schoon met een vochtige doek.

De binnenkant van de oven moet ook worden schoongemaakt, met een vochtige doek. Vergeet niet de spoelen schoon te schrobben met aluminiumfolie of isolatiepapier.

10. Het eten in de oven weer belazerd.

11. In de oven staat de handgreep van de oven in de gesloten stand. De deur wordt losgelaten. Open vervolgens de ovendeur. De ovendeur wordt afgesloten. Zet vervolgens de handgreep vast op de deur op de ovendeur.

12. De handoven is nu afgekoeld. De deur kan weer op de ovendeur worden geklikt.

13. Overvallers zijn opgepakt!

14. Je nietsvermoedende feestjes zijn nu voorbij, de mensen die je wilt kennen zijn nu in opluchting!

Tips:

Voor meer informatie over de Kippie’s K-100 overvallers kijk naar deze video van iets dat Kippie me liet weten dat hun “behuizing” in de gaten werd gehouden.

Lees meer:

Poelier Den Haag

Wildvlees kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published.