Uncategorized

Hoe begin je een bedrijf

in the kitchen of the greek restaurant, the chef using the electric tool to cut the chicken gyros from the gyros grill - shoarma stockfoto's en -beelden

Dus je gaat de eerste Shoarma-franchise lanceren? Persoonlijk denk ik dat dit een van de slimste beslissingen is die ik heb genomen. Ik herinner me dat toen ik nog bezig was met mijn diploma in het bedrijfsleven, ik probeerde uit te vinden hoe ik een succesvol bedrijf kon beginnen? Nee, niet alleen zaken, ik bedoel, ik wilde weten hoe ik een bedrijf kon starten dat ik kon runnen? Dus ik had veel verschillende zakelijke ondernemingen geprobeerd, waaronder hondenopvang, verkoop van gebakken bonen, internetzaken, busverkoop en nog veel meer. Deze keer gaat het niet zozeer om het starten van een servicebedrijf, maar veeleer om een ​​franchise te worden van een winstgevend servicebedrijf met een hoog volume.

Een ding dat ik van tevoren wil vermelden voordat we verder gaan, is dat het me ongeveer acht maanden kostte om mijn deuren te openen en ik weet zeker dat u het ermee eens zult zijn dat het openen van een bedrijf tijdrovend en soms een beetje frustrerend is, vooral als je bent niet het type zakelijke genie of ondernemer, net als ik. Gedurende deze tijd herinner ik me ook dat ik veel verhalen hoorde of las van vrienden van mij die worstelen met het verbouwen van hun eigen biologische shoarmabedrijf. Ik weeg ook altijd al mijn opties af.

Onder mijn vrienden zijn er twee dingen die ik altijd in overweging neem voordat ik een beslissing neem: tijd en geld. Deze keer kost het me slechts vijf minuten om erachter te komen of de service of de productmogelijkheid mijn tijd waard is of niet.

En deze keer heeft de dienstverlenende mogelijkheid waar ik uiteindelijk aan heb deelgenomen, te maken met de gezondheids- en voedingsproducten die handgesneden stukjes shoarma verkopen, verpakt in een mooi genaaid stuk papier. Ondanks vele Ready aids Advocaten duiken in deze Future Business bedrijven die de gezondheidsvoedingsindustrie van de bedrijfskantoren tot grote stadsstraten en dus concurrenten bedienen.

Als ik het over de markt heb, vermeld ik altijd mijn persoonlijke winkel op dit gebied met leveranciers en klanten. Een goede optie, maar zeker, ik heb mijn keuze.

Dus als ik het heb over shoarma's in ruil, of waarom niet, antwoord ik dat ik wil beginnen met het aanbieden van verse, met de hand gesneden chocolaatjes die allemaal gebakken zijn met eieren uitgebalanceerd op verse roomzuivel. Na het openen van deze winkel verkoop ik elke maand altijd meer dan $ 50.000.

Ja, ovengebakken chocolaatjes en ze in de winkel verkopen en producten verkopen via productdistributeurs is ook het verhaal van een man die zijn markt als eerste noemt en bedenkt hoe hij het beste aan de vraag kan voldoen.

Nou, ik heb nog een paar vrienden en familieleden die ik in het verhaal laat voordat ik meer over het verhaal praat. Als je wilt weten hoe het allemaal begon, lees dan dit hele artikel en daarna wat ik erover schreef nog wat meer. Kwam deze motiverende boodschap allev Ten slotte in uw herhalende voordeel? door je heen filteren?

Leave a Reply

Your email address will not be published.